Bugun...



Yalıkavak geleneksel pazarında el emeği ürünler satışa sunuldu

Bodrum’un Yalıkavak mahallesinde mahalle muhtarlığı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Doğal ve Yerli Ürünler Pazarı büyük ilgi gördü. Pazar bugün akşam saatlerine kadar açık kalacak.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-12-2021 14:23:23 Tarih: 16-12-2021 14:20

Yalıkavak geleneksel pazarında el emeği ürünler satışa sunuldu

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi’nde Mahalle Muhtarlığı ve Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından Atatürk Meydanı’nda düzenlenen ve herkesin evinde yaparak getirdiği doğal gıda ve el emeği ürünler satışa sunulmaya başladı.Yaklaşık 50 esnafın saat 11.00’den itibaren kurmaya başladığı tezgahlarda zeytin, badem, mantar, narenciye, zeytinyağı, sabun, kabak, yörenin otları ve yemekler satışa sunuldu. Ayrıca tezgahlarda  hediyelik eşyalarda yerini aldı. 

 

 

Yalıkavak Mahalle Muhtarı Ali Çınar “4. kez düzenlediğimiz etkinliğe soğuk havaya rağmen ilgi büyük oldu. Yaklaşık 50 esnafımız ve insanımız stand açtı, yöremizin ürünlerini, köylümüzün evinde ürettiği bahçesinde yetiştirdiği ürünleri  inşallah daha sıklıkla insanlarımızla buluşturacağız. Yöremizin en doğal ürünlerini birinci el üreticiden bu pazarda bulmak mümkün .Çünkü gerçekten yöresel, kendi yerli ürünlerimizin kullanılmasına insanlarımızı teşvik etmemiz gerekir” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI