Bugun...



Usta gazeteci Gündoğan yazdı: Millet lanet okumaya devam ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan usta gazeteci Ali Gündoğan Muğla Büyükşehir Belediyesi, MUSKİ ve CHP’nin il ve ilçelerdeki durumunu gözler önüne serdi. Muğla’da başarılı haberlere imza atana Gündoğan CHP’nin Muğla’da neden kaybetmeye başladığını oylarının nasıl eridiğini tane tane anlattı.

facebook-paylas
Tarih: 24-12-2021 11:47

Usta gazeteci Gündoğan yazdı: Millet lanet okumaya devam ediyor

Doğan Haber Ajansı'nda yaklaşık 18 yıl birlikte çalıştık, şimdi Demirören Haber Ajansı'nda çalışan Ali Gündoğan il ve ilçelerde yaptığı gözlemlerini, bildiğini, doğruları olduğu gibi söyleyen az sayıdaki arkadaşlarımızdan birisi. Bu nedenle yazısını paylaşmak istedik.

Gündoğan’ın yazısı:

Muğla’nın 13 ilçesinin 7’si Ak Parti aldı. Neden mi? Yarım asırlık CHP’li belediye başkanları hizmet etmedikleri için benim diyen solcular bile gitti AK Parti’ye oy verdi. KÖYCEĞİZ, ULA VE YATAĞAN gibi şehirler CHP kalesi idi.

 

“Muğla da her geçen gün CHP oyları Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ’nin hizmetsizliği ile eriyor”. Bunların yönetim anlayışı ve hizmet ediyor gibi görünüp milleti bıktırmaları DÜNYA’NIN İNCİSİ Marmaris’imize de etkilemekte.

 

Armutalan, Kemeraltı ve birçok mahallede 36 saat üzeri su kesintileri mevcut. Sosyal medyaların hepsinde yurttaşlar MUSKİ ve Büyükşehir Belediyesi’ne lanet okunmakta. Otomatikman gerçekten hizmet etmek için seferber olan Marmaris Belediyesi çalışanları zor durumda kalıyor.

 

MARMARİSLİLER, alt yapı hizmetleri Muğla Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ yapar. Marmaris Belediyesi ile bir alakası yoktur. Muğla’nın hangi ilçe ve kırsal mahallesine gitseniz BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE VE MUSKİ’ye lanet okuyor. Bunu herkes görüyor da CHP Genel Merkezi göremiyor mu? Marmaris’te düzgün bir yönetim var, hizmet etmek istiyorlar.

 

 Bu insanların suçu ne? Haa !. Bu arada o içme suyu kanalların yenilenmesi için çalışma yapıyorlar ya. Bittiğinde o mahallede oturanlara hizmet bedeli diye tebligat gönderecekler. BİLGİNİZE




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI