Bugun...



Ünlü tersaneci Oktay Tüfek'i son yolculuğuna yüzlerce denizci uğurladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde işlettiği tersanede bir tekneyi karaya çekerken 11 gün önce hatalıtn koparak bacağına dolanarak çekmesi ve yere düşerek boynunun kırması üzerine ağır yaralanan ünlü denizci, kaptan ve tersane işletmecisi Oktay Tüfek yaşam savaşını kaybetti. Tüfek bugün yüzlerce denizcinin gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

facebook-paylas
Tarih: 11-11-2022 13:58

Ünlü tersaneci Oktay Tüfek'i son yolculuğuna yüzlerce denizci uğurladı

 

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan evli ve bir çocuk babası 70 yaşındaki denizci, kaptan ve tersane işletmecisi 70 yaşındaki Oktay Tüfek 11 gün önce işyerinde bir tekneyi denizden karaya çekerken halatların koparak bacağına dolanması ve ardından şiddetli yere düşmesi sonucu ağır yaralanmıştı.

 

YOĞUN BAKIMDA HAYATA 11 GÜN TUTUNABİLDİ

Boynu kırılan Tüfek ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Tüfek dün yaşamını yitirdi.

 

 

TÜFEK’İ YÜZLERCE DENİZCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Oktay Tüfek bugün işlettiği kendisine ait tersanede düzenlenen cenaze törenine  oğlu Tolga Tüfek, eşi Gönül Tüfek, bodrum Denizciler derneği Başkanı Erol Erdoğan, Bodrum Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dinç ve yüzlerce denizcinin gözyaşları içerisinde uğurlandı.

Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan “Acımız üzüntümüz büyük. Bodrum'da deniz sektörüne çok büyük katkıları olan önemli bir işletmeciizi önemli bir denizcimizi üzücü bir kaza sonucu kaybetmenin şokunu yaşıyoruz, denizcilik dünyasının başı sağolsun, Allah rahmet eylesin” diye konuştu.Tüfek Ortakent Kerem Aydınlar Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI