Bugun...



Ünlü ses yarışmacısıydı, dolandırıcılık yaparken yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dini duygularını istismar ederek, yaptığı ürünleri yüksek meblağlara satarak vatandaşları dolandıran üç şüpheli polis tarafından yakalandı. Yakalanalar arasında televizyonlarda düzenlenen ses yarışmasında ünlü olan bir sanatçının olduğu belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 11-06-2022 11:20

Ünlü ses yarışmacısıydı, dolandırıcılık yaparken yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Büro Amirliği  ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı operasyonda  dini duyguları istismar ederek dini ritüel adında cin çıkarma, cinsel gücü artırma vs vaatlerle okunmuş tütsü, bileklik gibi ürünleri yüksek meblağlarda satarak vatandaşları dolandıran ve sahte kimlik kullanan M.M isimli şahıs ile geçmiş dönemde özel bir televizyonda ses yarışmasına katılan D.G isimli şahıs ve paraları toplayan H.İ.Ü isimli şahıslar operasyonla yakalandı.

Yapılan aramada sahte kimlik, dini ritüellerin yazılı olduğu kitap, büyüde kullanıldığı iddia edilen tütsü, bileklik, taş, kolye ve dokümanlar ele geçirildi. Üç şüpheli şahıs hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan işlem yapıldı. İşlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden M.M isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ses yarışmacısı D.G. ve paraları topladığı iddia edilen H.İ.Ü adli kontrolle serbest bırakıldı.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI