Bugun...



Uluslararası Malakoloji Sempozyumu Bodrum’da yapılacak

Bodrum Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ve Bodrum Deniz Müzesi iş birliğinde gerçekleşecek Uluslararası Malakoloji Sempozyumu Bodrum’da yapılacak.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2022 11:20

Uluslararası Malakoloji Sempozyumu Bodrum’da yapılacak

25-28 Ekim 2022 tarihlerinde Bodrum’da yapılacak sempozyuma başvurular başladı.

Sempozyum düzenleme ve organizasyon komiteleri, kayıt, bildiri başvuruları ve sempozyum programıyla ilgili bilgilere http://www.malacology22.org/ adresinden ulaşılabiliyor. Bildirilerin özet, tam metin ve poster formatlarında kabul edildiği sempozyumda son başvuru tarihi 12 Ağustos 2022 olarak açıklandı. Katılım ücretinden muaf olan sempozyumun bildiri ve sunum dili ise İngilizce olacak.
Sempozyumun onursal başkanının, Bodrum Deniz Müzesi bağışçısı ve kurucu ortağı olan Hasan Güleşçi olduğu duyuruldu. Malakoloji alanında önemli katkılar sağlamış bilim insanlarının davetli konuşmacı olarak katılacağı bu sempozyumda araştırıcılar, denizel, karasal ve tatlısu yumuşakçalarının (Mollusca) biyolojik, ekolojik, taksonomik ve dağılım özelliklerinin yanı sıra, bunların yetiştiriciliği ve avcılığı konularında ve Arkeomalakoloji alanında orijinal çalışmalarını sunma fırsatı bulacaklar.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI