Bugun...



Ukraynalı acente temsilcilerinden Belediye'ye ziyaret

Ukrayna’dan gelen acente temsilcileri ve yerel yöneticileri ağırlayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris yine eski günlerine kavuşacak. Sağlıklı günlere kavuştuğumuzda yine gönül rahatlığıyla misafirlerimizi ağırlayacağız” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-05-2021 13:37

Ukraynalı acente temsilcilerinden Belediye'ye ziyaret

Kamtanets-Podilskyi Belediye Başkan Yardımcısı Olena Solodkovska ve Ukrayna’dan gelen 16 acente temsilcisi, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret etti. Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç'in de katıldığı ziyarette yaz sezonu ile ilgili görüşmeler yapıldı.

 

Ukrayna’nın Marmaris için önemli bir Pazar olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Oktay, “Ne yazık ki pandemi nedeniyle istediğimiz gibi sezon geçiremiyoruz. Ancak sağlıklı günlere kavuştuğumuzda yine gönül rahatlığıyla misafirlerimizi ağırlayacağız. Bu çerçevede acentelerle işbirliği içerisinde, Ukrayna’dan gelecek turistlerle bölgemizdeki turizm ağını genişleterek, ilçemizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

 

Marmaris’i çok beğendiklerini söyleyen Ukraynalı acente yetkilileri ise belediye başkanı ve diğer yerel yöneticilerin turizme bakış açısının çok önemli olduğunu belirterek, “Sağlıklı günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” dediler. Görüşmede bir acente temsilcinin de doğum günü kutlanırken karşılıklı hediye takdiminde de bulunuldu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI