Bugun...



Uçuruma yuvarlanan tüm kamyonunun şoförü, atladı ancak yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesinde uçuruma yuvarlanan tüp kamyonu hurda haline geldi. Kullandığı kamyon uçuruma yuvarlanmadan önce kendisini yola atan şoför ise yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 07-01-2023 15:45

Uçuruma yuvarlanan tüm kamyonunun şoförü, atladı ancak yaşamını yitirdi

Muğla’nın Milas ilçesi ile Yatağan karayolundaki Boğayokuşu Mevkii’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen 37 yaşındaki Gurbet Yardım’ın kullandığı 41 LP 999 plakalı kamyon direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu uçuruma yuvarlandı.

 

TÜP YÜKLÜ KAMYON UÇURUMA YUVARLANDI

Sürücü Gurbet Yardım ise kamyonun uçuruma yuvarlanacağı anladığı anda kapısını açarak kurtulmak için kendisini yola attı. Uçuruma yuvarlanan kamyondaki yüzlerce piknik tüpü ormanlık alana dağılırken şans eseri olayda patlama olmadı kamyon hurda haline geldi.

 

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazayı gören vatandaşların çağırması ile olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi geldi. İtfaiye ekipleri soğutma çalışması yaparken, kamyondan atlayan sürücü Gurbet Yardım’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Yardım’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI