Bugun...



Üç ilçede 5 operasyon 10 gözaltı

Muğla’nın Bodrum, Milas ve Fethiye ilçelerinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında düzenlenen 5 ayrı operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 20-03-2023 12:39

Üç ilçede 5 operasyon 10 gözaltı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin Bodrum, Milas ve Fethiye ilçelerinde uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyonlarda 6 işyeri ve 4 eve baskın düzenlendi. Operasyonlarda 10 şüpheli gözaltına alına alındı. Uyuşturucu maddeleri kullanmak için satın aldığı tespit edilen 3 şüpheliye gerekli işlemler yapılırken, 7 şüphelinin ise uyuşturucu madde ticaretinden dolayı yapılan işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildikleri öğrenildi.

Şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 400 gr esrar, 30 gr metamfetamim, 60 adet ecstasy, 10 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 6235 TL para ele geçirildi.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği şüphelilerin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI