Bugun...



Türkbükünde sahile vuran camgöz köpekbalığı heyecanlandırdı

Bodrum’un Türkbükü Mahallesi’nde Cuma günü sahile vuran 1,5 metrelik camgöz köpekbalığı heyecanlandırdı. Öğretmen Yüksel Okyay’ın kıyıya çektiği köpekbalığının ölmüş olduğu görüldü.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-02-2021 20:31:23 Tarih: 27-02-2021 20:11

Türkbükünde sahile vuran camgöz köpekbalığı heyecanlandırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sahile vuran köpekbalığı ölüsü insanları tedirgin etti. Türkbükü sahilinde kıyında 5-6metre denizin içinde ki köpek balığını gören ilkokul öğretmeni Yüksel Okyay denize girip köpekbalığını kıyıya çekti.

Köpekbalığı cinsinin camgöz türünde olduğunu belirten Okyay “Köpekbalığının yaralı olabileceğini düşündüm ve kıyıda bulunmasına şaşırdım. Ancak karaya getirdiğimde ölmüş olduğunu gördüm. Sanıyorum derin suda balıkçıların ağlarına takılarak yaşamını yitirdi. Çünkü üzerinde herhangi bir yara ve benzer iz yoktu. Ardından okula götürüp çocuklara köpek balıklarını anlattım, biraz tedirgin oldular ama yaşamlarını ve derin ve açık sularda yaşadığını söyleyince rahatladılar ve yaşamları hakkında bilgileri öğrendikçe meraklarda arttı. Çünkü bu bölgede çok sık rastladığımız bir durum değil” diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI