Bugun...



Turgutreis marinada silahlı saldırı, 2 kişi yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis mahallesindeki marinada iki kişinin silahlı saldırıya uğrayarak yaralandığı belirtildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere taşındı, olay yerinden kaçan saldırganın aranmaya başlandığı belirtildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-08-2022 23:44:11 Tarih: 22-08-2022 23:17

 Turgutreis marinada silahlı saldırı, 2 kişi yaralandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’ndeki marinanın otopark alanında bugün saat 22.30 sıralarında meydana gelen olayda marinanın park alanı içerisinde çıkan sözlü tartışmanın ardından kavgaya döndüğü ve bir kişinin silahını çıkartarak iki kişiye ateş ederek yaraladığı iddia edildi.

Silahın ateşlenmesi üzerine birçok yerli ve yabancı turistin sağa sola kaçtığı görüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi gönderildi. Otopark trafiğe ve kullanıma kapatıldı.  Olay yerinde bulunan Volkan İlgüz yaptığı açıklamada " Topark ile süpermarketin olduğu yerde meydana gelen kavgada iki kişi silahlı yaralanmış, biri ambulansa alındı diğerini ben gördüm. Ensanlar çok kormkmuştu. Yaralılar ambulans ile  hastanelere kaldırıldı,  jandarma olay yeri inceleme ekipleri bölgede inceleme yapmak için park alanını trafiğe kapattığı ve onlarca vatandaşın aracının bulunduğu alandan çıkaramadıkları için şok yaşadığını gördük, Bizde iki saattir ailemle birlikte otomobilimizi alamadığımız için madğru olduk. Ailemi eve taksi ile göndermek zorundayım, birçok vatandaşta aracını bırakıp gitmek zorunda kaldı." diye konuştu.  Vatandaşların olay yeri incelemesi nedeniyle yaklaşık iki saattir araçlarını alamadıkları belirtildi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturma başlattığı kaçan saldırganın aranmaya başlandığı belirtildi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI