Bugun...



Torba yolunda zincirleme kaza 4 yaralı

Bodrum'un Torba Mahallesi yakınlarında meydana gelen zincirleme kazada iki otomobil bir kamyon hurdaya döndü. Kazada 4 kişi hafif yaralandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-08-2021 20:52:44 Tarih: 12-08-2021 20:35

Torba yolunda zincirleme kaza 4 yaralı

Bodrum- Milas karayolunun Torba Mahallesi yakınlarında bugün öğleden sonra meydana gelen kazada aynı istikamette giden 48 LF245 plakalı kamyon ile, 48 T 6570 plakalı ticari taksi ve tatilden İstanbul'ad dönen ailenin bulunduğu 34 DU 1064 plakalı otomobil birbirlerine çarptı. Çarpmanın etkisi ile orta refüşe çıkan kamyon karşı şeride kaçmaktan son anda kurtuldu. Kazadan sonra yaralanan 4 kişi gelen ambulanslarda ayakta tedavi edildi. Torba-Milas karayolunda uzun kuyruklar oluştu, yol birsüre trafiğe kapandı. Polisin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı olay sonrasında kısa süreli yaşanan gerginlik vatandaşların araya girmesi ile sona erdi.

Kazanın görgü tanıklarından Ceyda Efe "Önümüzdeki araçlardan biri aniden fren yaptı, kamyon otomobile çarptıktan sonra orta refüje çıktı, ardındaki takside ona çarptı. Aslında faciadan dönüldü. Kamyon karşı şeride geçseydi, felaket olurdu, yaralılar ayakta tedavi edildi. Birbirine çok yakın seyretmenin sonucu bu kazalaroluyor" diye konuştu.

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




Etiketler : kaza torba

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI