Bugun...



Torba otogarı biraz önce açıldı, otogar ile ilgili ilk yorumlar geldi

Bodrum’un Torba Kavşağı’nda 9 Mart 2019 tarihinde başlayan Bodrum Yeni Otogarı bu gece yarısı açıldı. Saat 24.00’den itibaren çalışmaya başlayan otogar ile ilgili olarak Bodrumlular defalarca eylem yapmış ve otogarın yaratacağı yoğun trafiğin kabus yaşatacağını söylemişti.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-06-2021 00:15:27 Tarih: 24-06-2021 23:58

Torba otogarı biraz önce açıldı, otogar ile ilgili ilk yorumlar geldi

30 bin 759 metrekare arsa üzerinde yapılan yeni Bodrum Otogarı’nda yazıhaneler ihale usulüyle kiraya verildi 12 yazıhaneden 7’si Nisan ayının 15’İnde ihale ile kiraya verilirken, kalan 5 yazıhanenin ihalesi haziran ayının 11’inde yapılacağı duyurulmuştu.

İnşaat alanı 17 bin 117 metrekare olan otogarda şehirlerarası otobüs peron sayısı 21, minibüs peron sayısı 45, minibüs depo peron sayısı 10, açık otopark sayısı 157 araç, kapalı otoparkı 19 araç ve engelli otoparkı da 8 araç olarak tasarlandı.

 

 

 

Fatma Kaya

Kötü planlama yanlış yer. Yakında düğüm düğüm oluruz

Gülüm Şahin

Bodrum merkez ve mahallelere ulaşımı da açıklarsa niz tam hayirli olsun diyeceğim

 

Kamil Dede

İyi güzelde niye böyle Mecliste geceyarısı Torba Yasa geçirir gibi Hizmete açılıyor. Sizde doğru bir yere

yapılmadığından hicap duyuyorsunuz.

 

Ertan Toker

HAYIRLI UĞURLU OLSUN... Emeği geçenlere teşekkürler...

Mehmet Ali Ustek

Bodrum için hayırlı olsun  trafik sıkışıklığını çok rahatlatır

Atila Sayar

Laf dil icrat emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederim.inanıyorum ki BODRUM belediyeyesi daha güzel projelere imza atacaktır. Var ol sayın başkan Ahmet Aras .

 

Sultan Tavas

Sizin için belki hayırlı olabilir ama bizim için bu pek mümkün değil ben Agaclihoyuk köyünden ana yola ordan milas parkla diğer emekçi arkadaşlarım gibi torba kavşağında inip tekrar dolmuşla bodrum'a yolculuk etmek zorunda kalacağım zaten aldığım asgari ücret yarısı yola gidiyor çalıştığım işyeri taşra olduğu için yol ücretini de karşılamıyor zaten
Maaşın yarısı dolmuşa geri kalanıyla borcumuzu mu ödeyelim ev mi geçindirelim tabi size gore hava hoş kimse sizin cebinize el atmıyor ben ve benim gibi bir sürü vatandaşın madur olacağının farkında mısınız acaba hem zamandan hem maddi yönden bu kadar mağduriyet yaşayan insanların sizi tebrik etmesini beklemeniz ne kadar doğru size hayırlı olsun biz çalışan evine maaşının yarısını yola bırakanlara pek hayırlı olmadı malaesef yazdıklarım size saygısızlık gibi gelmesin ama durum malesef bu
 
Yalçın Arısoy
YENİ GARAJ ÖZELLİKLE MİLAS TARAFINDAN GELECEK TOPLU TAŞIMAYI KULLANAN VATANDAŞLAR İÇİN PEK HAYIRLI OLACAĞINI SANMIYORUM..
ANILAN YÖNDEN GELEN YOLCULAR YENİ GARAJDA İNECEK, BODRUM' A GİTMEK İÇİN YENİDEN BİR TOPLU TAŞIMA ARACINA BİNECEKLERDİR...
AYRICA BELEDİYE OTOBÜSLERİ MİNİBÜSLER GİBİ SEFER YAPABİLECEK Mİ???

 




Editör: Yaşar Anter




Etiketler : otogar torba

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI