Bugun...



Torba’daki yeni otogar eziyet otogarı oldu

Muğla Bodrum’da trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla sivil toplum örgütleri ve torbalıların itirazına rağmen Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Torba Kavşağı’na yapılan yeni otogarı kullanan vatandaşların Bodrum’da bir mahalleye gidebilmeleri için 3 araç değiştirmek zorunda kalmamaları için imza kampanyası başlatıldı.

facebook-paylas
Tarih: 09-06-2022 20:08

Torba’daki yeni otogar eziyet otogarı oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Torba Mahallesi kavşağına tüm itirazlara rağmen yapılan ve hayatı kabusa çeviren, kentin girişinde görüntü kirliliğine neden olan Yeni Otogar, Milas’tan bodrum’a işe gelmek için kullanan vatandaşların büyük sıkıntı çektiği belirtildi. Otobüslerin park edecek yer olmaması nedeniyle çirkin görüntüler yarattı, bölgenin çöplük haline geldiği, trafiğin ise kabus haline gelmesi nedeniyle kavşakta sık sık kazaların meydana gelmesi vatandaşların tepkisine neden oldu.

 

Torba Kavşağı’ndaki yeni otogara indikten sonra başka bir dolmuşa binerek Bodrum şehir merkezindeki eski otogara gidiyor. Burada da yine başka bir dolmuşa binerek Bodrum’un diğer mahallelerine geçiş yapabiliyor. Zaman kaybı ve aksaklıklardan şikayet eden vatandaşlar, Milas’tan eski Bodrum Garajına gidiş yapılmasını isteyerek imza kampanyası düzenledi.

 

 

S.S. 8 Nolu Milas Park Minibüs Kooperatifi Başkanı İsmet Ünlü, Milas’tan Bodrum’un herhangi bir mahallesine gitmek isteyen vatandaşların en az 2 vasıta değiştirerek Bodrum’a giriş yapabildiğini söyleyerek “Milas’tan aldığımız bir vatandaşı Torba Kavşağı’na yapılan yeni otogara bırakıyoruz. Vatandaş Torba Kavşağı’ndan başka bir minibüse binerek eski Bodrum garajına gidiyor. Eğer Bodrum’un bir mahallesine gitmek istiyorsa bir minibüse daha binmesi gerekiyor. Bu da büyük zaman kaybına ve aksaklıklara neden oluyor. Şikayetlerini dile getiren vatandaşlarımız için biz de S.S. 8 Nolu Milas Park Minibüs Kooperatifi olarak imza kampanyası düzenlemeye karar verdik. Bodrum’a çalışmaya giden işçi, personel ve emekçilerimizin hem zaman kaybının ortadan kaldırılması hem de yaşanan aksaklıkların son bulması için Milas’tan Bodrum’a giden minibüslerin eski garajda yolcu bırakmasını istiyoruz. İmza kampanyamıza şuana kadar büyük bir katılım oldu. İmzaları araçlarımızın içinde ve yazıhanemizde topluyoruz. İmza kampanyamız bir süre daha devam edecek ve sonra toplanan imzaları Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi başkanlığına ileteceğiz. Biz vatandaşlarımızın bu yaşadığı aktarmalı eziyetin son bulması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI