Bugun...



Torba’da villaya giren hırsızlar hem tatil yaptı hem eşyaları çaldı

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bir villaya giren hırsızlar hem villada tatil yaptı hemde elektronik eşyaların tamamını götürdü.

facebook-paylas
Tarih: 13-09-2022 21:37

Torba’da villaya giren hırsızlar hem tatil yaptı hem eşyaları çaldı

Bodrum’un Torba Mahallesi Dıngılbükü Mevkii 29 Ekim Caddesi’ndeki Ahmet Oranos’a ait olduğu belirtilen bir villa ve deposuna giren hırsız veya hırsızların önce yerleşip tatil yaptıkları ardından giderken tüm elektronik eşyaları götürdükleri belirtildi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından mahalleli büyük şok yaşarken İstanbul’da bulunan ev sahibi Ahmet Oranos ise polis karakoluna giderek şahıslardan şikayetçi oldu.

Bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda hırsızlığı fark eden bahçıvan Ali K.’nında Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek ifade verdiği ve evdeki kameraların incelenmeye alınması için polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibinin hırsızlıkla ilgili çalışmalara başladığı belirtildi.

Olay yerindeki vatandaşlar ev sahibi olmadığı için eve girilemediği ve maddi hasarın ne kadar olduğu ile ilgili bir bilginin olmadığı ancak elektronik eşyaların tamamının götürüldüğü iddia edildi.

 

 

 




Editör: Yıldız Feldmann




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI