Bugun...



Torba'da toprak kamyonu ortalığı savaş alanına çevirdi,1 yaralı yol kapalı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi ile Yalıkavak yolu üzerinde meydana gelen kazada toprak taşıyan kamyon çelik bariyerlere çarparak devrildi. Yol tamamen trafiğe kapanırken devrilen kamyonda sıkışan sürücüyü vatandaşlar güçlükle çıkardı, tesadüfen hasta taşıyan ve bölgeden geçen ambulanstaki sağlık ekibi sürücüye ilk yardımı yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-10-2022 12:22:47 Tarih: 14-10-2022 12:16

Torba'da toprak kamyonu ortalığı savaş alanına çevirdi,1 yaralı yol kapalı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün öğle saatlerinde Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’nde meydana gelen kazada Yalıkavak istikametinden gelerek Bodrum’a gitmekte olan 58 yaşındaki Mithat Zengin’in kullandığı 34 EOT 336 plakalı kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile önce çelik bariyerlere çarptı sonra büyük gürültü ile karayolunun tam ortasına devrildi.

 

 

TONLARCA TOPRAK YOLA SAÇILDI, SÜRÜCÜ ZOR KURTARILDI

Kamyon sürücüsü Zengin tamamen devrilen ve tonlarca toprağın yola savrulduğu olayda şoför mahallinde sıkıştı. Karayolunda seyreden vatandaşların kazayı görerek durduğu olayda kamyondan çıkarılan Zengin’e ilk müdahaleyi tesadüfen bölgeden geçen ve hasta taşıyan 112 acil servis ambulansındaki ilk yardım görevlileri yaptı.

 

 

TORBA- YALIKAVAK YOLU TRAFİĞE TAMAMEN KAPANDI

Kamşon sürücüsü Mithat Zengin kazada yaralandı. Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Zengin’in vücudunda kırıklar olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Zengin polise verdiği ifadede “Ben yolumda giderken birden bir otomobil üzerime gelmeye başladı, çarpmamak için direksiyonu kırdım, tekerlek düşük bankete düşünce kontrolü kaybettim, kamyonu durduramadım, devrildi” diye konuştu.

Kaza nedeniyle turistik karayolu tamamen trafiğe kapandı, kilometrelerce kuyruklar oluştu. Birçok sürücü geri dönerek Yalıkavak’a gitmek için Ortakent yolunu tercih etti. Karayolunda kamyonu kaldırma ve tonlarca toprağı temizleme çalışmaları başlatıldı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI