Bugun...



Torba’da market önünde çıkan yangın korkuttu

Bodrum’un Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’ndeki bir süpermarketin boş karton kutularının bulunduğu atık toplama bölümünde çıkan yangın, ağaçlara ardından kuru otlara sıçradı. Yangın mağaza personelinin hızlı müdahalesi ile önlendi.

facebook-paylas
Tarih: 09-07-2021 12:50

Torba’da market önünde çıkan yangın korkuttu

Bodrum’un Torba Mahallesi Rıza Anter Caddesi’ndeki bir mağazanın önünde bulunan ve baş karton kutuların biriktirildiği demir kafes içerisindeki bölümde bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Çıkan yangın rüzgarın etkisi ile hızla büyüyerek yanındaki ağacı ve kuru otları tutuşturdu. Mağazaya gelen müşterilerin heyecanlı anlar yaşadığı olayda mağaza yöneticileri ve çalışanları yangın tüpleri ve hortumlarla alevlere müdahale etti. Yangının yayılması önlendi. Ardından bölgeye gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri soğutma çalışması yaptı.

 

 

Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde bulunan evli ve iki çocuk babası 35 yaşındaki Memduh Diken “Mağazaya alışverişe gelmiştim, kağıtların olduğu bölgede birden alevler yükseldi, sanıyorum birisi sigara izmariti atmış olabilir. Ardından hızla müdahale yapıldı, ağaç ve kuru otlar tutuştu, bölgede çok rüzgar var ve hava sıcak, çok dikkatli olunmalı, hala içtikleri sigarayı arabadan yol kenarına atanlar var” diye konuştu.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI