Bugun...



Torba’da kamyonu spor yapanların üzerine sürdü, yetmedi küfür ve tehdit etti

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda kamyonunu hızla yürüyüş ve spor yapanların üzerine süren kamyon şoförü, itiraz eden vatandaşlara “Koşmayın yürümeyin lan sokakta spor yapmayın o. Çocukları, bide tayt filan giymişiniz. Ne biçim kıyafet bu, her gün görüyorum burada üzerinizden geçerim sizin” diyerek tehdit etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-01-2022 18:27:07 Tarih: 25-01-2022 18:21

Torba’da kamyonu spor yapanların üzerine sürdü, yetmedi küfür ve tehdit etti

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bugün akşam saatlerinde Atatürk Caddesi’nde meydana gelen olayda yürüyüş ve koşu yapanların üzerine kamyonunu süren şoför ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Atatürk Caddesi’nde kaldırımların alt yapı malzemesi ile dolu olması nedeniyle yolun solundan yürüyen ve koşanların, üzerine önünde giden iş makinasını sollayarak geçmeye çalışan 48 VA 610 plakalı kamyonun şoförünü spor yapanlardan U.V. uyardı.

 

KALDIRIMLAR DOLU YOL DAR BURADA SOLLANIRMI

U.V. “kaldırımlar malzeme dolu mecburen yolun solundan koşup yürüyoruz. Atatürk caddesi zaten dar , sen önündeki iş makinasını solamaya kalkınca bize çarpıp ölümümüze neden olacaksın, bu kadar hızlı gitmenin anlamı ne” diyerek tepki gösterdi.

 

 

KOŞMAYIN YÜRÜMEYİN LAN O. ÇOCUKLARI TAYT GİYMEYİN, KIYAFETMİ LAN BU

Kamyonundan inen ve alt yapı çalışmalarında hafriyat çalışmasında toprak çektiği öğrenilen kamyon şoförü ise “Öldürürüm lan sizi, zaten hergün koşarken yürürken görüyorum, o. Çocukları,  üzerinizden geçerim sizin, koşmayın spor yapmayın yürümeyin lan. Birde tayt giymişler şunlara bak, kıyafet mi lan bu” diye tepki göstererek spor yanlardan U.V. nin koluna ve yakasına yapıştı.

 

 

ÖNLEM ALINMASI İÇİN BİRİNİN ÖLMESİMİ BEKLENİYOR

Çevredeki işçiler kavgayı önledi. U.V. “Şu anda şok içerisindeyiz, adam kaldırımda yürümenin imkansız olduğu yerde yolda yürüyen koşanların üzerine kamyonunun sürüyor. Daracık yolda önündeki iş makinasını tam gaz geçmeye çalışıyor. Yetmedi kamyonundan inip insanlara ana avrat küfür edip birde öldürmekle tehdit ediyor. Uzun zamandırr bu kamyon Torba’da tam gaz insan hayatını hiçe sayıyorlar. Bugün yaşanan onlarca olaydan biridir. Adam sokakta koşanlara, tayt giyip spor yapanlara düşman, kamyonu muhtemelen hır çıkarmak için insanların üzerine sürdü, unun başka bir izahı yok. Bu tür adamlar yolda mahalle içerisinde potansiyel tehlike. İnsanlar bunlar yüzünden Torba’da sokakta bırakın koşmayı yürüyemez hale geldi. Adam ölümle tehdit ediyor, can güvenliğimiz yok, suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI