Bugun...



Torba’da feci kaza, ticari taksi taklalar atarak kayalara çarpıp durdu

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada ticari taksi kayarak yoldan çıkıp taklalar atarak kayalara ve ağaçlara çarparak durabildi. Hurda haline gelen lüks otomobildeki yolcular ve sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-06-2022 14:14:15 Tarih: 11-06-2022 14:07

Torba’da feci kaza, ticari taksi taklalar atarak kayalara çarpıp durdu

Torba Mahallesi Kaynar Mevkii’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Niyazi Özcan yönetimindeki 48 T 6565 plakalı ticari taksi virajı alamayarak kayarak, yol kenarındaki kayalara çarpıp,  taklalar atıp ters dönerek durabildi. Kaza anından otomobilde bulunan yolcular ve sürücü Niyazi Özcan vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkarıldı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Kazada sürücü Niyazi Özcan hafif sıyrıklarla kazayı atlatırken, yolcuların bavulları etrafa saçıldı. Vatandaşların yardımı ile araçtan çıkan üç yolcu yine çağrılan başka bir otomobil ile kaldıkları otele geri götürüldü. Sürücü Niyazi Özcan “Hava yağışlıydı. Otomobil birden kaymaya başladı, direksiyon hakimiyetini kaybettim, sonra yoldan çıkıp kayalara çarptım, verilmiş sadakamız varmış kimseye bir şey olmadı” diye konuştu.

Şehir merkezinde 4 saat içerisinde altı maddi hasarlı kaza meydana geldi. Trafik polisleri ve belediye ekipleri sık sık sürücüleri yavaş gitmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI