Bugun...



Tekne motoru hırsızları yakalandı

Son birkaç aydır teknelere musallat olan hırsızlar Marmaris’te yakalandı. Asayiş Büro Amirliğince yürütülen kapsamlı araştırmalar sonucu Marmaris ve Datça’da özel tekneleri olanların hayatını kabusa çeviren tekne motoru hırsızları yakalandı.

facebook-paylas
Tarih: 25-03-2021 11:21

Tekne motoru hırsızları yakalandı

Kasım 2020 ile Mart 2021 tarihleri arasında Marmaris ve Datça’da beş kez tekne motoru hırsızlığı gerçekleşmişti. Bahse konu olaylar ile ilgili Asayiş Büro Amirliğince olayların faillerini tespit etmek amacı ile incelenen kamera kayıtları ve yapılan araştırmalar neticesinde, F.Y. ve E.Y. isimli şahısların olayların faili olduğu tespit edildi. Şahısların Marmaris ve Datça’daki ikamet adreslerinde ve kiraladıkları araçlarında yapılan aramalarda, hırsızlık yaparken giydikleri kıyafetler ve hırsızlık yaparken kullandıkları aletler ele geçirildi.

 

Şüphelilerin kiraladıkları aracın GPS kayıtları incelendiğinde, Datça’da tekne motoru hırsızlığı olaylarının meydana geldiği bölgelerde şahısların araçları ıle dolaştıkları tespit edildi.

 

Şahıslar Yaptıkları Hırsızlıkları Kabul Ettiler

 

Şüpheliler yaptıkları hırsızlıkları kabul ettiler. Şüpheliden ele geçirilen telefon üzerinde yapılan incelemeler neticesinde şüphelilerin çaldıkları tekne motorlarını İzmir’de yaşayan E.Ç. isimli şahsa sattıkları tespit edildi. Marmaris Asayiş Büro Amirliği’nce İzmir’de Yaşayan E.Ç. isimli şahsı yakalama çalışmalarına başlandı.

 

Emniyet güçleri tarafından, şüphelilerin kiraladıkları araçlarda yapılan aramada ayrıca 2 adet kazma, 2 adet kürek ve 1 adet tarihi eser aramada kullanılan dedektör ele geçirildi. Buna istinaden şahıslar hakkında ayrı bir tahkikata daha başlandı.

 

Tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şahıslar, adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI