Bugun...



Tarihi eser kaçakçılarının otomobilinden cephanelik çıktı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde jandarmanın yaptığı operasyonda tarihi eser aramak için hazırlık yaptığı öğrenilen kişilerin araçlarında yapılan operasyonda cephanelik çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 21:40:20 Tarih: 06-01-2021 12:26

Tarihi eser kaçakçılarının otomobilinden cephanelik çıktı

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele  Şube Müdürlüğü Aydın’dan Muğla’ya gelerek tarihi arazilerde inceleme yaptığı iddia edilen iki kişiyi takibe aldı.

Yapılan takipte C.O. ve F.K. isimli kişilerin Aydın’dan Muğla’nın Kavaklıdere İlçesi’nde ikamet eden O.C. ve A.K. isimli kişilere yivli namlu yaptırmak için tabanca teslim almaya geldikleri sırada operasyon düzenlendi.

Olayla ilgili olarak şüphelilerin  araçlarında yapılan aramada, 2 adet yivli namlu monte edilmiş kurusıkı tabanca, 4 adet namlusunun kapalı kısmı kesilmiş kurusıkı tabanca, 3 adet  tabanca, 4 adet monte etmek üzere hazırlanmış yivli namlu, 14 adet 7,65 mm. tabanca fişeği, 33 parça namlu yapma/açmada kullanıldığı değerlendirilen muhtelif malzeme, 4 adet kesilmiş kapalı kurusıkı namlusu parçası, 2 adet kesilmiş kurusıkı namlusu parçası, 4 adet ruhsatsız av tüfeği, 26 adet av tüfeği fişeği, 1 adet dedektör, 25 adet kurusıkı tabanca fişeği, 15 adet bilyeli kurusıkı fişeği, 2 kutu seri numarası baskısı için kullanılan çelik harf ve numaratör ele geçirildi.

Olayla ilgili yivli namlu yapan ve yaptıran 4 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden F.K. ‘nin  arandığı tespit edilerek, adli işlem başlatıldı.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI