Bugun...



Sosyal medya tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü, bir genç öldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyal medyadan başlayan tartıma sokak kavgasına dönüştü. Bir genç öldürüldü bir kişi yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 06-01-2022 12:43

Sosyal medya tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü, bir genç öldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sosyal medyadan çıkan tartışmanın büyümesi üzerine iki grup Akyarlar Mahallesi Fener Burnu’nda buluşarak tartışmayı büyüttü. Dün geceyarısı meydana gelen olayda  Yaklaşık 9 kişinin bulunduğu iddia edilen iki gruptaki sözlü tartışma kısa süre içerisinde tekme tokatlı kavgaya dönüştü.

Kavga anında 21 yaşındaki Günay Durmaz karnından bıçaklandı, Veysel K. isi yaralandı. Olayın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri saldırganlar arasında bulunan saldırgan Feryat B. İle C.F. ve Y.K. adlı 3 kişiyi gözaltına alındı. 

Bıçaklanma sonucu ağır şekilde yaralanan ve ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan  Günay Durmaz yaşamını yitirdi. Diğer yaralı Veysel K.’nın ise genel sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Cumhuriyet Savcılığı’nın incelemesinin ardından Durmaz’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü ve üç kişinin ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

 

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI