Bugun...



Sokak ortasında intihar etti

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 47 yaşındaki Turgut Şahin 1 yıl önce ayrıldığı 2 çocuğunun annesi olan eski eşinin evinin yakınında av tüfeğiyle rastgele ateş açtıktan sonra silahı başına dayayıp, ateşleyerek yaşamına son verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-04-2021 13:49:21 Tarih: 29-04-2021 13:45

Sokak ortasında intihar etti

Dün akşam saat 21.00 Emirbeyazıt Mahallesi Güven Sokak'ta meydana geldi. Turgut Şahin, yaklaşık 1 yıl önce ayrıldığı 2 çocuğunun annesi eski eşinin oturduğu evin yakınına gelerek av tüfeği ile rastgele etrafa 5 el ateş açtı.

 

SOKAK ORTASINDA İNTİHAR ETTİ

 

Çevresindekilere korku ve endişe yaşatan Turgut Şahin, ardından silahı başına dayayıp, ateşledi. Şahin, kanlar içerisinde yığılırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Turgut Şahin'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Şahin'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

 

ŞARKI DETAYI

 

Sokak ortasında intihar ederek hayatına son veren Turgut Şahin’in eşinden boşandığı ve bir süredir bunalımda olduğu iddia edildi. Ayrıca Şahin’in olaydan bir kaç saat önce sosyal medya hesabından “Ya kendime ya sana sıkacağım” isimli bir şarkı paylaştığı görüldü.

 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

 

Öte yandan olay yerine gelen Turgut Şahin’in kızları, babalarının cansız bedenini görünce sinir krizi geçirdi.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI