Bugun...



Sokak kedisini kurşunladılar, yaşam mücadelesi veriyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kurşunlanan sokak kedisini ölümden hayvanseverlerin dikkati kurtardı. Omurgasına isabet eden kurşun nedeniyle kedinin felç olma durumu ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 13-04-2021 15:15

Sokak kedisini kurşunladılar, yaşam mücadelesi veriyor

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi’nde yaşayan hayvansever ve emlak danışmanı 49 yaşındaki Şule Teker’in yol kenarında sürünen ve can çekişen bir kediyi görmesinin ardından kedi özel bir veteriner kliniğine götürüldü. Çekilen röntgende kedinin omurgasında kurşun olduğu ve ağır yaralandığı ortaya çıktı.

 

HAYVANSEVERLERDEN SERT TEPKİ

 

Muğla Barosu Doğal Yaşamı Koruma ve Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Vahit Çevik, sosyal medya hesabından yaptığı “KEDİ KURŞUNLAYAN SAPIKLAR!” ile paylaşım yaptı. Çevik “Kurşun omurilikte saplı kalmış ve kedimiz felç durumunda. Ameliyat için İstanbul'a gidecek. Onu acil Bodrum'dan İstanbul'a götürebilecek bir insan arıyoruz” dedi.

 

 

KEDİ OPERASYON İÇİN İSTANBUL’A GÖTÜRÜLECEK

 

Torba Mahallesi’nde hergün yaklaşık 40 kediyi besleyen hayvansever Şule Teker ise yaptığı açıklamada “Şu anda kedimizi İstanbul7a operasyon için göndermenin yollarını arıyoruz. Kurşun kedinin omuriliğe saplanmış, çıkarılması için İstanbul’a gönderilecek. Arka ayakları tutmuyor. İnşallah sinir zedelenmemiştir ve tedavisinin ardından yürümeye başlar. Kurşunun çıkarılmasının ardından balistik inceleme için girişimleri yapacağız. Bunu yapan caninin bulunmasını istiyoruz.” dedi. 

Sokka Hayvanlarını Koruma Derneği'nin İstanbul'da kediyi ameliyat ettireceği ancak yaralı kedinin İstanbul'a götürülmesi için hayvanseverlerden yardım beklendiği açıklandı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI