Bugun...



Sokak hayvanlarını zehirlediler

Milas’a bağlı Ören Mahallesi’nde sokakta yaşayan kedi ve köpekler ölü halde bulundu. Mahalle sakinleri Ören’de sık sık sokak hayvanlarının zehirlendiğini belirtirken, olayla ilgili inceleme başlatılarak soruşturma açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 13-01-2021 11:30

Sokak hayvanlarını zehirlediler

Milas’a bağlı Ören Mahallesi’nde yaşanan olayda, mahalleli sokak köpeklerini ölü halde buldu. Mahalleli yürek burkan manzara karşısında büyük bir üzüntü yaşarken, bu durumun sık sık yaşanmasına isyan etti. Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve jandarma ekipleri, vatandaşların ihbarıyla bölgeye gelerek inceleme yaptı.

 

SOKAK HAYVANLARININ ZEHİRLENDİĞİ SONUCUNA VARILDI

 

Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi:

“İlçemiz Ören Mahallesinde 09/01/ 2021 tarihinde bir vatandaşımıza ait kedi ve köpeklerin zehirlenmesi ile ilgili şikayet üzerine İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüz ile Ören Jandarma personelleri işbirliğinde olay yerine ivedilikle gidilerek yerinde incelemeler yapılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda ölen hayvanların zehirlendiği sonucuna varılarak otopsi yapılması için İzmir Bornova Veteriner Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne gönderilmiştir.

Konunun takipçisi olarak İlçe Müdürlüğümüz gerekli çalışmaları hassasiyetle sürdürmektedir.”




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI