Bugun...



Seray Sever babasını gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde turizmci Eray Sünbül ile evlenen ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Seray Sever, ilçede yaşayan babası Eral Tamer Sever’i gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.. Yaklaşık bir buçuk ay sonra ikiz bebeklerinin doğumunu yapacak olan ünlü oyuncu ayakta durmakta güçlük çekti, gözyaşlarına boğuldu. Sever “Dağ gibi adam gitti. Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım, ateş düştüğü yeri yakıyor” diye konuştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-03-2022 16:57:06 Tarih: 09-03-2022 15:31

Seray Sever babasını gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı

Ünlü televizyon sunucusu ve oyuncu Seray Sever’in Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan babası 70 yaşındaki Eral Taner Sever dün sabaha saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanede coronavirüs nedeniyle yaşamını yitirmişti. Sever’in cenazesi bugün öğle saatlerinde Ortakent Mahallesi’ndeki kerem Aydınlar Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından yine Ortakent Mezarlığı’nda pandemi kurallarına uygun şartlarda toprağa verildi.

 

AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Cenaze törenine yaklaşık sekiz aylık hamile olan ve ikiz bebek bekleyen Seray Sever, annesi Serap Sever, eşi turizmci Eray Sünbül ve yakınları katıldı. Seray Sever’in zaman zaman hıçkırıklara boğulduğu ve ayakta durmakta güçlük çektiği ve yakınlarının kollarında ayakta durabildiği görüldü.

 

 

DAĞ GİBİ ADAM GİTTİ, BÖYLE BİR BABAYA SAHİP OLDUĞUM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM

Annesi Serap Sever ile babasının mezarını çiçeklerle donatan Seray Sever’i sık sık eşi Eray Sünbül teselli etti. Seray Sever babasını son yolculuğuna uğurlarken basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Babam bir hafta entübe edilmişti, ancak sonra iyileşti, servise çıktı. Ardından ben İstanbul’a gittim, ama ölüm haberini aldım. Çok üzüldüm. Dağ gibi adam kısa süre içerisinde gitti. Böyle bir babaya sahip olduğum için çok şanslıyım, Allah herkese böyle baba versin. Ancak ateş düştüğü yeri yakıyor. Çok üzgünüz, herkes sağlığına çok dikkat etsin. Bugün beni ve bizi yalnız bırakmayan siz basın mensuplarına ve yakınlarımıza teşekkür ediyorum. Başka ne diyebilirim ki “ diye konuştu.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI