Bugun...



SARNIÇ’IN MELEKLERİ KADINLAR GÜNÜ İÇİN BİR ARADA

Açıldığı günden bu yana, Coffee de Madrid Bodrum ev sahipliğinde konserlerden söyleşilere, Yoga Günleri'nden müzik dinletilerine kadar çeşitli etkinliklere imza atan 500 yıllık tarihi sarnıç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Bodrum'un en güzel enerjilerini taşıyan kadınları bir araya getiriyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-03-2024 16:23

SARNIÇ’IN MELEKLERİ KADINLAR GÜNÜ İÇİN BİR ARADA

“Sarnıç’ın Melekleri Bir Arada” sloganıyla 7 Mart Perşembe günü saat 13.00 – 17.00 arasında Sarnıç’ın Melekleri olarak bilinen Gökçe Es, Dilay Ertuna, Melisa Özçakır, Meral Kaya, Demet Kılıç, Joolya, Hande Macunluoğlı, Seda Baran, Nursu Nemutlu Öztürk, Buse Tercan, Şenay Chandler, Zeynep Çetin, Damla Cerrah Şahin, Didem Kasal, Elif Petersen’in workshopları ile devam edecek.Coffee de Madrid Bodrum işletmecisi Nilgün Yılmaz, "Etkinliklerimize ev sahipliği yaptığımız, 4 ay boyunca birçok güzel enerjiyi Sarnıç'ta yaşattığımız, yaşamaya devam edeceğimiz tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, emeklerinize sağlık. Bu etkinliklerimizi birbirinden değerli kadınlarımızla tarihi sarnıçta yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kadınlar günü sebebiyle 8 Mart Kadınlar günümüzü 7 Mart'ta Sevgili Melisa Özçakır'ın Dişil Erkil enerji dengesi Meditasyonu ile taçlandıracağımız günde, Bodrum'un en güzel enerjilerini taşıyan kadınlarını, Sarnıç'ta "siz" etkinliklerin kraliçeleri ile izninizle tanıştırmak istiyorum. Ayrıca, tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü içtenlikle kutluyorum. Bu özel günde, kadınların güçlenmesine, başarılarına ve değerlerine odaklanarak, toplumumuzun her alanında daha fazla eşitlik ve adalet için çaba harcamaya devam edelim" dedi.

Yalıkavak’tan Bodrum’a inerken yer alan tarihi Yaka Sarnıcı’nın yanı başında bulunan Coffee de Madrid Bodrum ile konuklarını ağırlayan mekân, sanatı, spiritüalizmi ve tarihi bir araya getirerek Kadınlar gününde Bodrum’un en güzel enerjili kadınlarını misafirleriyle buluşturuyor. Detaylı bilgi için sarnıçta_etkinlik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

YAKA SARNICI HAKKINDA:

Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferinden önce Mimar Sinan tarafından inşa edilen 500 yıllık sarnıçlardan biridir. Geçtiğimiz yıllarda mülkün sahibi olarak tarihi sarnıcı restore eden Mimar Nilgün Yılmaz, bir Ankara markası olan Coffede Madrid’in 41’inci şubesini de sarnıcın yanı başında açmasıyla bugüne kadar çok da göze görünmeyen sarnıcın ilgi odağı olmasını sağlamıştır. Gerek akustiği, gerek tarihi dokusunun modernize edilmiş estetiğiyle yarattığı ambiyans ile birçok söyleşi, sempozyum, müzik dinletileri gibi etkinliklere ev sahipliği yapan Yaka Sarnıcı, aynı zamanda özel organizasyonlarınızı gerçekleştirebileceğiniz farklı ve alternatif bir mekan olma özelliği taşıyor.

 

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI