Bugun...



Sarkan elektrik telleri siteleri yakıyordu

Muğla’nın Milas ilçesinde sarkan elektrik telleri fırtınanın etkisi ile birbirine çarparak makilik alanda yangın çıkardı. Rüzgarın etkisi ile alevlerin tatil sitelerine yönelmesi nedeniyle tatilciler büyük korku ve heyecan yaşadı, tatilciler ve itfaiye ekipleri yangını söndürmek için seferber oldu.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2024 13:02

Sarkan elektrik telleri siteleri yakıyordu

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde bu gece yarısı sarkan elektrik tellerinin birbirine çarparak yarattığı kıvılcımlar makilik alanda yangın çıkmasına neden oldu.

ALEVLER SİTELERİN BAHÇESİNE KADAR GİRDİ KORKU YAŞANDI

Şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla yayılan yangın tatil sitelerine yönelince korku dolu anlar yaşandı. Gece yataklarından kalkan tatilciler sitelerin bahçesine kadar giren alevleri söndürmek için kazma kürek ve bahçe hortumları ile yangını söndürmek için seferber oldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında Milas Kaymakamı Mustafa Enver Böke’de olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını yönlendirdi.

SARKAN ELEKTRİK TELLERİ YANGINA NEDEN OLDU

Yangınla birlikte bölgedeki  sitelerin elektrikleri kesildi. Yangın üç saatte güçlükle kontrol altına alınırken, yangına sarkan elektrik tellerinin neden olduğu belirlendi. Bölgede soğutma çalışmaları yapıldı.

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI