Bugun...



Sanayi sitesinde lüks otomobil alev alev yandı, kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu gece saatlerinde sanayi sitesinde lüks bir otomobilde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yangında iki otomobil hasar görürken lüks otomobil tamamen yanarak küle döndü, itfaiye ekipleri yangının işyerlerine sıçramaması için yoğun çaba sarf etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-12-2021 23:36:18 Tarih: 17-12-2021 23:28

Sanayi sitesinde lüks otomobil alev alev yandı, kül oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Dirmil Mevkii’nde bulunan sanayi sitesindeki işyerlerinin önünde park halinde duran lüks bir otomobilde saat 22.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İşyerlerinin kapalı olduğu sanayi sitesinde otomobilin yandığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Muğla Büyükşehir İtfaiye’sine ait 4 adet arazöz ile polis ekipleri gönderildi.

 

 

MİLYONLUK ARABA KÜL OLDU

1 milyon TL. nin üzerinde olduğu tahmin edilen lüks otomobilin (Mersedes) yandığı sırada alevler yanında bulunan iki otomobilin plastik aksamına ve camlarına zarar verdi. Olay yerine çağrılan araç sahipleri araçlarını tamamen yanmaktan son anda kurtarabildi.

 

 

ÇIPLAK AYAK KOŞARAK OLAY YERİNE GELEN TAMİRCİ ŞOK OLDU

Lüks otomobilin kendi işyerine iki gün önce tamir için bırakıldığını belirten ve yangını duyar duymaz çıplak ayak koşarak evinden olay yerine gelen 46 yaşındaki Durmuş K. olayı görünce şok oldu. Durmuş K. “Aracın yandığını duyunca ayakkabılarım giymeden evden fırladım, nasıl yandı niye yandı bilmiyorum. Tamir için bırakılmıştı, büyük şok içerisindeyim. Bu araç durduğu yerde yanmaz, polise müracaat edip kameraların incelenmesini isteyeceğim” diye konuştu.

Lüks otomobil itfaiye ekipleri tarafından tamamen söndürüldü, kül oldu. Maddi hasar meydana gelen iki otomobilin sahipleri ise polis ile tutanak tuttu. Polis yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI