Bugun...



Sanat Güneşi Zeki Müren 91. Doğum gününde şarkıları ile anıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşarken 1996 yılında gittiği İzmir konserinde yaşamını yitiren sanat güneşi Zeki Müren 91. Doğum gününde Bodrum’da düzenlenen iki konser ile anıldı.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2022 11:53

Sanat Güneşi Zeki Müren  91. Doğum gününde şarkıları ile anıldı

Herodot Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Bodrumlu müzisyen Didem Kasal Esentürk, piyanist Zafer Çebi ve caz orkestrası eşliğinde Zeki Müren'in sevilen eserlerini seslendirildi. Anma etkinliğinde, zaman zaman Müren'in sesinden şarkılar da dinletildi. Konsere katılan yüzlerce sanatsever sevilen şarkılarını Zeki Müren ile birlikte söyledi.

 

ZEKİ MÜREN'İN SESİ İLE BİRLİKTE ŞARKILARI SÖYLEDİLER

Mahinur Cemal Uslu Okul Aile Birliği’nin düzenlediği konserde ise Bodrum Zeki Müren Sanat Derneği Korosu sahne aldı. Zeki Müren Sanat Derneği Başkanı Firdevs Şengül 2002 yılında kurulan koronun 20 yıldan bu yana Sanat Güneşi’nin doğum ve ölüm günlerinde konserler düzenlediklerini söyledi. Şef Ahmet Sabancı yönetimindeki koro, Zeki Müren’in sanat hayatında iz bırakan şarkılarını sanatseverlerle birlikte söyledi.

 

ZEKİ MÜREN MÜZESİ HAYRANLARININ AKININA UĞRADI

Bodrum'un Kumbahçe Mahallesi'ndeki Zeki Müren Caddesi'nde sanat güneşinin yaşadığı ve ölümünden sonra müze haline getirilen evi ise ziyaretçi akınına uğradı. Hayranları Zeki Müren Müzesi'ni gezdi bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek dualar etti.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR SANAT Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI