Bugun...



Sahte Interpol kimlikleriyle Avrupa'ya yasadışı göçmen ticareti yapan 3 Türk tutuklandı

Yunanistan’da sahte interpol kimlikleri kullanarak Avrupa’ya yasadışı yollardan göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen üç Türk vatandaşının yapılan operasyon ile yakalandığı belirtildi. Yakalanan üç Türk’ün konuşmama hakkını kullandığı ve tutuklandığı açıklandı.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2021 08:34

Sahte Interpol kimlikleriyle Avrupa'ya yasadışı göçmen ticareti yapan 3 Türk tutuklandı

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Yunanistan polisi ve özel harekat ekiplerinin bir villaya yaptıkları baskında sahte interpol kimlikleri kullanarak Avrupa’ya yasadışı göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen üç Türk vatandaşının yakalandığı belirtildi.

 

YÜZME HAVUZLU LÜKS VİLLADA YAŞIYORLARDI

 

Yunanistan’ın önde gelen yayın organlarından www.protothema.gr’nin bugün okuyucularına duyurduğu haberde yakalanan üç Türk’ün beş dil bildiği ve villada yapılan aramalarda yaklaşık 600 bin Euro ele geçirildiği belirtildi. Kişilerin telefonları ve dizüstü bilgisayarlarında yapılan incelemede yasadışı göçlerle ilgili bilgilere ulaşıldığı, Yunanistan istihbaratının yaklaşık 6 ay süren takibi sonucunda yüzme havuzlu lüks villaya baskın yapıldığı açıklandı.

 

YUNANİSTAN’A GİRİŞ ÇIKIŞLARI ORGANİZE EDİYORLARDI

 

Yunanistan’da zengin göçmenlere yönelik yaptıkları operasyonlarda  Yunanistan’a giriş ve çımışları organize ettikleri, sahte pasaporttan göçmenlerin uçak biletleri ile otel organizasyonlarına kadar her olayı organize ettikleri belirlenen kişilerle ilgili operasyonun sürdüğü açıklandı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI