Bugun...



Sağlık Ocağı önünde cinsel organını gösterdi, ev hapsi cezası verildi

1 Nolu Sağlık Ocağı önünde iki kişiye cinsel organını çıkartarak gösteren A.K. için yurt dışı yasağı getirildi. Şahıs hakkında kamu davası açılıp mahkemece ilk savunması alınıncaya kadar kontrollü ev hapsi cezası verildi.

facebook-paylas
Tarih: 06-01-2022 15:30

Sağlık Ocağı önünde cinsel organını gösterdi, ev hapsi cezası verildi

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kemeraltı Mahallesi Ulusal Egemenlik Caddesi üzerindeki Sağlık Ocağı önünde B.Ö.  ve G.Ö.'ye cinsel organını çıkartarak gösteren A.K. mahkemece yurt dışı yasağı ve hakkında kamu davası açılıp mahkemece ilk savunması alınıncaya kadar konutunu terk etmemek suretiyle adli kontrol altına alınmasına karar verildi. A.K. mazeret bildirmeden veya izin almadan evi terk edemeyecek.

 

“HATIRLAMIYORUM” DEDİ

Salı günü meydana gelen olayda 22 yaşındaki B.Ö. ve 21 yaşındaki G.Ö. tanımadıkları bir şahsın cinsel organını çıkartarak kendilerine doğru gösterdiğini, bu şahıstan davacı ve şikayetçi olduklarını beyan etmeleri üzerine şüphelinin tespitine yönelik yapılan çalışmalarda incelenen kamera görüntülerine istinaden şüphelinin 47 yaşındaki A.K.  olduğu tespit edildi.

Ertesi günü gözaltına alınan A.K. yapılan ön mülakatta çok alkollü olduğu için hiç bir şey hatırlamadığını pişman olduğunu beyan etmesine rağmen savcılıktan tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemece konutunu terk etmemek suretiyle adli kontrol altına alınmasına karar verildi.




Kaynak: Mustafa Sarıipek- Sözcü

Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI