Bugun...



Sağlık Bakanı Koca'dan Bodrum Devlet Hastanesi’ne övgü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Bölümüne (basınç odası) ilişkin paylaşımda bulundu.Koca hastanedeki hizmeti övdü.

facebook-paylas
Tarih: 04-09-2023 19:37

Sağlık Bakanı Koca'dan Bodrum Devlet Hastanesi’ne övgü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Bölümüne (basınç odası) ilişkin paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Koca, " HİPERBARİK OKSİJEN TEDAVİSİ kapalı bir odada hastalara yüksek basınçlarda aralıklı olarak %100 oksijen solutularak uygulanan bir tedavi yöntemi. BODRUM Devlet Hastanesi Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Bölümünde bu tedaviden ağırlıklı olarak dalgıçlar ve balıkadamlar yararlanıyor." Açıklamasını yaptı.

Bakan Koca, Bodrum Devlet Hastanesi Sualtı Hekimliği ve Hiperbarik Bölümündeki tedaviden ağırlıklı olarak dalgıçların ve balıkadamların yararlandığını açıkladı.

Video görselinde ise  Bodrum Devlet Hastanesi Sualtı Hekimliği ve Hiberbarik Bölümünden Uzman Doktor Nisa Örmeci, uyguladıkları tedavi hakkında bilgiler verdi yapılan çalışmaları anlattı.

 

HAYATİ ÖNEMİ VAR

Dr. Örmeci  açıklamasında  hiperbarik oksijen tedavisinin bazı hastalıklarda birincil yöntem olduğunu, bazı hastalıklarda ise diğer tedavilere ek olarak kullanıldığını anlattı.

Bodrum'daki hastalarının daha çok dalgıçlar ve balıkadamlardan oluştuğunu ifade eden Örmeci, bu tedavinin ardından da hastaları çeşitli yöntemlerle kontrol altında tutarak izlediklerini söyledi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI