Bugun...

"bodrum/109/s/keywords/bodrum" İLE İLGİLİ HABERLER

Pınar’ın katili keşfe getirilemedi cezaevine soruşturma açılıyor
Muğla’nın Akyaka Mahallesi’nde eski sevgilisi tarafından öldürülen 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in katil zanlısı ve karde..
Gayrimenkul ilan sitelerindeki yanıltıcı ilanlara dikkat!
Gayrimenkul sektörü Türkiye’nin lokomotifi olarak yıllarca en üst sıralardaki yerini korudu. Konut sektörü son iki üç yı..
Koronavirüsle mücadele Bodrum’da mutfaklarda başlıyor
Mavisi, yeşili, eşsiz otel ve restoranları ile yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Bodrum, benzersiz tatil den..
Yunan askerlerinin zulmünü İçişleri Bakanı Soylu paylaştı, delik cansalına bindirilen göçmenler öldü
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu biraz önce kendisine ait twitter’den paylaştığı videoda Yunanistan askerlerinin delik can..
21 Aralık kış dönümünde neden en uzun gece yaşanır?
En uzun gece yani 21 Aralık kış dönümü günü geldi. Bugün ülkemizde en uzun gece 15 saat 6 dakika ile Sinop’ta yaşanacak...
Rus Tur operatörü İntourist Puşkin'in dünyaca ünlü eserini satın aldı
Rusya’nın en köklü turoperatörü Intourist Rus edebiyatının olumsuz yazarı Puşkin’in ilk düz yazı eserinin sahibi oldu ..
Muğla’nın yılbaşı teması “Umutlu Yıllar” oldu
Muğla Büyükşehir Belediyesi her yıl olduğu gibi 2021 yılı öncesi ilçelerin kent meydanlarını yılbaşı temalı süslemeleriy..
Türk atletizminin efsane ismi Mehmet Solmaz coronavirüse yenildi
Türkiye atletizminin 400 metre ve 400 metre engelli branşlarında rekortmen ve Milli atletlerinden efsane ismi 64 yaşında..
YILBAŞI KUTLAMALARI YASAKLANDI. GENELGENİN DETAYLARI…
Son dakika: İçişleri Bakanlığının yayımladığı genelgeyle, yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarında otel ve k..
Yalıkavak’ta marina-otel ÇED toplantısında korsan imza gerginliği
Muğla'nın Bodrum ilçesine yapılması planlanan marina ve otel için yapılması gereken ÇED toplantısı öncesi "Korsan imzalı..
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI