Bugun...



Rusya’nın 2. Adamı, Putin’in sözcüsü Peskov tatil için Bodrum’u seçti

Rusya Devlet Başkanı Putin’in idari başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Dmitry Peskov tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi. Geniş güvenlik önlemleri altında iki ayrı yatta eşi ile birlikte tatil yapan kırmızı şort ve mavi tişört giyen Peskov’un bulunduğu yatların çevresinde kuş uçurtulmadı, o anlar ANTERHABER kameralarına yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 17-08-2022 16:22

Rusya’nın 2. Adamı, Putin’in sözcüsü Peskov tatil için Bodrum’u seçti

ÖNEMLİ NOT: HABER VE FOTOĞRAF VİDEO ÖZELDİR: KAYNAK GÖSTERİLEREK DAHİ KULLANILAMAZ

(ÖZEL HABER) Rusya Devlet Başkanı Putin’in idari başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Dimitry Peskov  Muğla’nın Bodrum ilçesi koylarında Rsuya’nın en ünlü balerinlerinden biri olan eşi Tatyana Aleksandrovna Navka ile birlikte 72 metre uzunluğunda ve haftalık kirası 525 bin Euro ile 585 bin euro arasında değişen Elegant 007 isimli lüks motor yat ile tatil yaptı. Yaklaşık 4 gün boyunca Bodrum’un Yalıkavak, Cennetkoy, Türkbükü, Demirkoyu’nde denize giren ve su sporları yapan Peskov ve eşi ardından önceki gün Kuşadası’na giderek Efes ve meryemana’yı ziyaret etti.

 

 

GÜVENLİK AÇISINDAN YAT DEĞİŞTİRDİLER

Yatın etrafından koruma botları ile güvenlik oluşturulan Peskov’un tatilte sık sık telefon ile görüşmeler yaptığı görülürken, yatın etrafında 3-4 botun sürekli güvenlik önlemi aldığı görüldü. Bugün öğle saatlerinde Bodrum koylarına geri dönen Peskov’un güvenlik açısından yat değiştirerek 62 metre uzunluğunda ve haftalık kirası 345 bin Euro olan Sorrento isimli motor yata geçtiği görüldü.

 

 

ANTERHABER KAMERALARI SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLEDİ

Peskov’un eşi ile birlikte tatil yaptığı Bodrum koylarındaki anlarını ANTERHABER  kameraları saniye saniye görüntüledi. Peskov’un Bodrum koylarındaki tatilini yaklaşık 4 gün daha sürdürdükten sonra ülkesine döneceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

  




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI