Bugun...



Romanya’nın starları mavi yolculuk ve guletleri için Bodrum'a geldi

Muğla’nın Bodrum ilçesinin dünyaca ünlü guletlerini ve mavi yolculuğu tanıtmak için bu sabah Romanya’dan Bodrum’ a gelen ve aralarında pop şarkıcıları, modeller, moda tasarımcıları, turizmci ve medya mensupları yatlara binişleri sırasında limanda renkli görüntülere neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-05-2021 17:54:50 Tarih: 27-05-2021 20:49

Romanya’nın starları mavi yolculuk ve guletleri için Bodrum'a geldi

Karşılarında manken ve televizyon yıldızlarını gören yerli ve yabancı turistler bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Organizasyon sorumlusu Uğur Soyken “Turizm sezonunun başlangıcında düzenlediğimiz tur ile Romanya’nın önde gelen yıldızları, medya dünyasının ünlü isimleri ve 4 ünlü televizyon kanalı ve turizmciler ile birlikte Bodrum’un dünyaca ünlü guletlerini ve mavi yolculuğu tanıtacağız” diye konuştu.Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Sungulets Yachting Seyahat Acentesi ve Romanya’daki Soley Tour’un organizasyonu ile ilçeye bu sabah gelen Romanya’nın önde gelen pop müzik ve sinema starları ile, manken, model, moda tasarımcısı ve ünlü televizyon kanallarının yöneticileri ve çalışanlarının bulunduğu 45 kişilik grup 4 gulet yat ile Mavi Yolculuğa çıktı. Organizasyon sorumlusu Levent Erkut   Romanya’dan gelen konukların üç gün boyunca Bodrum -Çökertme arasında çekim yapacaklarını ve çekimlerin  Kanal D,  Antena 1, Prima TV,  Bursa.Ro ‘da yayınlanacağını belirterek “Turizm sezonunun başında getirdiğim kafile ile Bodrum’un guletlerini, gulet turizmini ve ilçemizin mavi yolculuktaki el değmemiş koylarını tanıtma fırsatı bulacağız. Bu üç günlük turda  yapılacak çekimlerde mavi yolculuğun her anını kaydedip ülkelerinde cennet kıyılarımızın tanıtımını katkıda bulunacaklardır” dedi.

 

 

DÜNYACA ÜNLÜ STARLARI LİMANDA GÖRENLER ŞOK OLDU

 

Bodrum limanında Sungulets Yacthing Seyahat Acentesi Yöneticisi Uğur Soyken, operasyon sorumlusu Levent Erkut ve Soley Tour Yöneticisi Erdinç Adalı karşıladı. Aralarında Romanya’nın dünyaca ünlü starlarından tasarımcı Adina Buzatu, şarkıcı Amna, medya dünyasının ünlüleri Andreea Balan, Elena Ionescu, Liviu Vârciu, Bella Santiago, Axinte ve gazeteci Adina Halas ‘ı gören yerli ve yabancı turistler şok oldu. Turistler limanda Romanyalı starlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Organizasyon sorumlusu Uğur Soyken yaptığı açıklamada  Romanya’dan gelen konukların üç gün boyunca Bodrum -Çökertme arasında Türkiye’nin cennet koylarını keşfedeceklerini  ve bu turun Romanya’nın önde gelen televizyon kanallarından  Kanal D,  Antena 1, Prima TV,  Bursa.Ro ‘da yayınlanacağını belirterek “Turizm sezonunun başında getirdiğim kafile ile Bodrum’un guletlerini, gulet turizmini ve ilçemizin mavi yolculuktaki el değmemiş koylarını tanıtma fırsatı bulacağız. Bu üç günlük turda  yapılacak çekimlerde mavi yolculuğun her anını kaydedip ülkelerinde cennet kıyılarımızın tanıtımını katkıda bulunacaklardır” dedi.

 

PANDEMİ DÖNEMİNDE BODRUM’DA RAHATLIKLA TATİL YAPILABİLECEĞİNİ DÜNYAYA DUYURACAĞIZ


Romanya’nın başkenti Bükreş’deki Soley Tour’un yöneticisi Erdinç Adalı ise “Pandemi nedeni ile sadece Türkiye değil dünya turizminde bir daralma var. Türkiye ve Bodrum’daki ortak acentelerimiz ile Bodrum, mavi yolculuk ve guletleri tanıtmak için Romanya’nın ünlü sanatçıları, modacıları ve ulusal yayın organlarını üç günlük mavi yolculukta ağırlayacağız. Amacımız pandemi döneminde ve sonrasında Bodrum’da rahatlıkla tatil yapılabileceğini ülkemizin güvenli bir destinasyona sahip olduğunu göstermek. Bu gezi ile hem Romanya hemde Avrupa’daki birçok ülkenin turizme ilçemizi tanıtma fırsatı bulacağız” diye konuştu.

 

Romanyalı televizyon proğram yapımcısı  Adina Halas ikinci kez Bodrum’a geldiğini belirterek “Bir tatil destinasyonu olarak Bodrum’u gerçekten çok seviyorum. Bir turistin ihtiyaç duyduğu her şey var. Bodrum’un gerek tarihi ve gerekse doğa güzelliklerinin deniz yolculuğu ile tanınması ve tanıtılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bodrum’un cennet koylarının Romanya ve Avrupa ülkelerinde çok daha iyi bir şekilde tanıtılması gerekir, bizde bu yönde elimizden ne geliyorsa yapmak istiyoruz. Romanya’da yat turizmi ve mavi yolculuk çok iyi bilinmiyor. Bodrum ve Türkiye’deki dostlarımızı bu yörenin insanının sıcaklığını seviyoruz” diye konuştu.

 

 

BODRUM KOYLARININ AVRUPA’DA DAHA ÇOK TANITILMASI GEREKİR

 

 Romanyalı moda tasarımcısı ve televizyoncu Adina Buzatu ise “Bodrum’a daha öncede birkaç kez geldim. Bodrum’un gerek tarihi ve gerekse doğa güzelliklerinin deniz yolculuğu ile tanınması ve tanıtılmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bodrum’un cennet koylarının Romanya ve Avrupa ülkelerinde çok daha iyi bir şekilde tanıtılması gerekir, bizde bu yönde elimizden ne geliyorsa yapmak istiyoruz. Romanya’da yat turizmi ve mavi yolculuk çok iyi bilinmiyor. Bodrum ve Türkiye’deki dostlarımızı bu yörenin insanının sıcaklığını seviyoruz” diye konuştu.Romanyalı grubun üç gün içerisinde Bodrum ile Çökertme arasındaki el değmemiş koylardan Orak Adası, Mazı, Kara Ada, Poyraz Limanı, Akvaryum koylarında tanıtım çekimleri ve röportajlar yapacağı belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI