Bugun...



Roma’da başlayan aşk Bodrum’da evlilikle sonuçlandı

Bir şirketin Amerika’ya mühendis olarak atadığı Bodrum’un köklü ailelerinden başarılı mühendis Sevi Gülteş dil öğrenmek için gittiği İtalya’da tanıştığı İtalyan Angelo Luciani ile dün akşam düzenlenen tören ile evlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-06-2021 16:29:51 Tarih: 02-06-2021 16:25

Roma’da başlayan aşk Bodrum’da evlilikle sonuçlandı

Bodrumlu mühendis Sevi Gülteş ile İtalyan Angelo Luciani’nin düğünü bir otelde yapıldı. Düğüne anne Nesrin Gülteş, baban Mustafa Gülteş, kardeşi Bilge Yüksek ve yakın arkadaşları katılırken, Angelo Luciani’nin annesi Franca Di Rino, babası Lorenzo Luciani Covid-19 tedbirleri kapsamında İtalya’nın 30 Temmuza kadar turistik gezileri yasaklaması nedeniyle düğüne katılamadı. Düğün İtalya’daki akrabalar tarafından zoom üzerinden izlendi.

Angelo Luciani Türk geleneklerine göre evlenmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek,”Türk kültürü muhteşem ve yoğun bir kültür.Biz çok zoru başardık. Buna inandığımız için buradayız. Şu anda çok heyecanlıyım. İstediğim buydu” dedi.

İtalya’ya dil öğrenmeye gitti sırada tanıştıklarını belirten Sevi Gülteş,”Aşkın alevlenmesi Roma’da Colosseum’da oldu. Sonra farlı ülkelerde yaşadığımızdan dolayı kısa bir ayrılık yaşadık. Ancak gitmeden önce onun için çok değerli olan bilekliğini bana verdi. Böylece birbirimize iyice bağlandık. Bu arada birbirimize git-gel yaptık. Geçen sene yazın Bodrum’da evlilik teklif etti. Bodrum’un bizim için çok özel bir yeri var. Türkiye’yi çok seviyor. Bu yüzden düğünümüzü burada yaptık” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI