Bugun...



PTT Kargo Bodrumluları perişan etti iddiası

Konacık mahallesi Atatürk caddesi’nde bulunan PTT kargo şubesi önünde, kargolarının vatandaşlara ulaşmaması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:28:14 Tarih: 18-12-2020 20:29

PTT Kargo Bodrumluları perişan etti iddiası

Bodrum'un Konacık Mahallesi Gaz Deresi Caddesi’nde bulunan PTT kargo şubesi önünde, kargolarının kendilerine ulaşmaması nedeniyle tepki gösteren vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu  Sırada kargolarını almak için bekleyen vatandaşlar kargoların eve gelmediğini, şubeye geldiklerinde ise teslim alamadıklarını belirterek tepki gösterdiler. Bazı vatandaşların ise kargo şubesinden “Bu ne saygısızlık” diye tepki vererek dışarı çıktıkları görüldü.

 

3 GÜNDÜR PTT ŞUBESİNE GELİYORUM KARGOMU ALAMADIM

 

Kargo bekleyen vatandaşlardan evli, bir çocuk annesi Aysun Göymen “10 aralıkta teslim almam gerek kargo hala elime ulaşmadı. Pazartesi gününden beri şubeye 3. Kez geliyorum fakat kargom şubede gözükmesine rağmen hala teslim alamadım. Müşteri hizmetlerini arayarak çok kez şikayet oluşturdum ama hiçbir geri dönüş olmadı.” Dedi.

 

25 GÜNDE KARGO ÇİN'DEN GELİRDİ

Sıradaki vatandaşlardan Huriye Solak ise “25 gündür kargomu bekliyorum, şubeye 2. Kez geliyorum ama bugünde teslim alabilecek miyim bilmiyorum. Gördüğüm kadarıyla personel eksikliği var. Bu nedenle aksamalar oluyor. Bugün tekrar geldim ve şansımı denemek için sıra bekliyorum. Çin'den istesem kargo iki haftada gelirdi, pandemiyi bahane etmeleri çokda doğru değil” İfadelerini kullandı. PTT Kargo şubesi yetkilileri konu ile ilgili açıklama yapmak istemedi.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI