Bugun...



Pınarlıbelen’e kapalı pazar yeri müjdesi

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras Pınarlıbelen Mahallesi’nde vatandaşlarla yaptığı toplantıda Pazar yeri müjdesi verdi.

facebook-paylas
Tarih: 24-12-2021 10:50

Pınarlıbelen’e kapalı pazar yeri müjdesi

Pınarlıbelen Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya CHP’li Bodrum Belediye Baykanı Ahmet Aras, Mahalle muhtarı  Abdullah Başol ilgili daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların şikayet ve taleplerini  dinleyen  Aras, sorunların çözüm önerileri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, vatandaşlardan gelen bazı şikayetlerin hızlıca çözüme kavuşması için ilgili birimlere talimat verdi.

Toplantıda gelen taleplerden birinin kapalı pazar yeri olması üzerine Aras, Mumcular genelinde uygulanacak tek tip pazar yeri projesinin ilk olarak Pınarlıbelen’de uygulanacağını belirterek, “ Bu projemiz pandemi dolayısıyla ertelenmişti. Normalde muhtarımızla yerini dahi belirlemiştik. 2022 yılı projelerimiz arasında yer alan modern tek tip kapalı pazar yerlerimizden ilkini Pınarlıbelen’de yapacağız. Bu alanlarda, pazar dışında vatandaşlarımız çeşitli etkinliklerde buralarda bir araya gelebilecek.” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI