Bugun...



Park halindeki kamyonete çarpan motosikletli kurye ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir restoranda kurye olarak çalışan İbrahim Halil Yavuz karşı şeride geçerek park halinde duran kamyonete arkadan çarptı. Kaza sonrası “Ben ne yaptım ne oldu bana” diyen kuryeyi ölümden kaskı kurtardı, genç kurye ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-04-2021 15:13:48 Tarih: 29-04-2021 14:29

Park halindeki kamyonete çarpan motosikletli kurye ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki bir restoranda kurye olarak çalışan 20 yaşındaki İbrahim Halil Yavuz  8 km. uzaklıktaki Torba Mahallesi’ndeki bir eve kullandığı 48 AFN 943 plakalı motosiklet ile yiyecek servisi yapmak için yola çıktı. Rıza Anter Caddesi’nde kullandığı motosiklet ile birden karşı istikamete geçerek park halinde duran  34 HT 4536 plakalı kamyonete arkadan çarparak altına giren Yavuz yaralandı.

Bir markette alışveriş yapan kamyonetin sahibi Mehmet Göktaş gürültü üzerine çıktığı anda kamyonetin arkasına çarpan motosikletli görüp, kuryenin yerde yattığını belirterek “Alışveriş yaparken birden aracıma arkadan çarpan kuryeyi yerde yatarken gördüm. Kuryeyi kaskı kurtardı. Aksi takdirde ölebilirdi. Başının döndüğünü ve kendini kaybettiğini söyledi, hemen ambulans istedik ve sağlık ekipleri geldi” dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan kurye Yavuz ise “Ne olduğunu bende anlamadım, birden kendimi kaybetmişim, kendimi yerde bulunca kaza yaptığımı anladım” diye konuştu. Yavuz’un hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Devlet Hastanesi'nde tedavi gören kurye taburcu edildi.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI