Bugun...



Otoyolda mahsur kalan araçlara 2000’er Euro tazminat ödenecek

Komşu Yunanistan’ın başkenti Atina’yı diğer kentlere bağlayan Attiki Odos otoyolunda yaklaşık 12 saat mahsur kalan araçlara otoyol şirketi tarafından 2 biner Euro tazminat ödenmesi talimatı verildi. Talimatı Başbakan Kyriakos Mitsotakis’in verdiği otoyolu işleten özel şirket yetkililerinin ise bu ödemeyi kabul ettiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 25-01-2022 12:50

Otoyolda mahsur kalan araçlara 2000’er Euro tazminat ödenecek

Yunanistan’ın başkenti Atina’yı diğer kentlere bağlayan Attiki Odos otoyolunun 55 kilometremik bölümünde dün saat 12.00’den itibaren başlayan yoğun kar yağışı nedeni ile yaklaşık 1200 araç mahsur kalmıştı. Araçların kurtarılması için ordu göreve çağrılmış, mahsur kalanların yardımına askerler koşmuştu.

 

BAŞBAKAN ÖNERDİ ŞİRKET KABUL ETTİ

Yunanistan Başbakanı Kyriakos Mitsotakis, Çevre ve Enerji Bakanı Costas Skrekas, İklim Krizi ve Sivil Koruma Bakanı Christos Stylianidis, Devlet Bakanları George Gerapetrokos, Pro Gefetrokos ve Hükümet Sözcüsü Giannis Oikonomou'nun katıldığı tolantıda yaklaşık 1200 aracın vce yüzlerce kişinin yaklaşık 20 saat mahsur kaldığı belirtilerek Attiki Odos otoyolunu  işleten şirket tarafından araç başına 2 bin Euro tazminat ödenmesi kararlaştırıldı. Başbakan Mitsotakis’in bu teklifini şirket yetkililerinin kabul ettiği duyuruldu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI