Bugun...



Otomobil bariyere ok gibi saplandı, bu kazadan anne ve iki çocuğu

Muğla Denizli karayolunun Kurudere mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yolun ortasındaki köprü bariyerine ok gibi saplanan otomobil hurdaya döndü.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2022 18:56

Otomobil bariyere ok gibi saplandı, bu kazadan anne ve iki çocuğu

Kazada anne ve iki çocuğu itfaiye ekiplerinin yardımı ile çıkarılabildi.

Muğla Denizli karayolunun Kurudere Mevkii’nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen kazada Ayşe Y. yönetimindeki 10 PA 949 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonu yolun tam ortasındaki köprünün çelik bariyerlerine ok gibi saplandı.

 

 

KAZAYI GÖRENLER ŞOKE OLDU

Kazada hurda haline dönen otomobili gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Kaza sonrası bölgeye Muğla Menteşe itfaiye grup amirliği ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale  İlçesi İtfaiye amirliği ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü 37 yaşındaki Ayşe Yarar  ile çocukları 5 yaşındaki Ömer Yarar ve 3 yaşındaki Elif Yarar itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren operasyon sonrasında çıkarılarak ambulanslarla Muğla’daki hastanelere sevk edildi. Anne ve çocuklarının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI