Bugun...



Otomobil bahçeye uçtu, yemek yiyenler bir dakika ara ile ölümden döndü

Bodrum'da ana caddeden bir evin bahçesine uçan otomobildeki kadın sürücü hurdaya dönen otomobilde sıkıştı. Kazadan iki dakika önce akşam yemeğini yiyenler ise ölümden döndüklerini belirterek evin bahçesine 6. Otomobilin düştüğünü belirterek karayollarının tedbir almasını istediler.

facebook-paylas
Tarih: 21-07-2022 22:10

Otomobil bahçeye uçtu, yemek yiyenler bir dakika ara ile ölümden döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Eskiçeşme Mahallesi Emin Anter Bulvarı’nda bu akşxam saatlerinde meydana gelen kazada 40 yaşındaki B.K.’nın kullandığı 34 LS 5424 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yoldan çıkaran bir evin bahçesine uçtu. Yaklaşık 4 metrelik yüksekten evin bahçesine düşen ve ters dönen otomobilin kadın sürücüsü B.K. sürücü bölümünde sıkıştı. 112 sağlık ekibi ve evde büyük bir gürültüyle düşen otomobile yardıma çıkan ev sahibi ve kiracıların yardımı ile otomobilden çıkarılan B.K. ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

OLAYIN ŞOKUNU ATLATAMADILAR "DAKİKALARLA ÖLÜMDEN DÖNDÜK"

Kazadan bir dakika önce otomobilin düştüğü yerde ailecek akşam yemeğini yediklerini belirten ev sahibi Tayip Uygun “Biraz önce annem babam ve ailemle bahçede yemek yiyip sofrayı toplamıştık, tam içeri girdiğimizde büyük bir gürültü ile otomobilin bahçemize uçtuğunu ve ters döndüğünü gördük. Bu bahçemize uçan 6. Otomobil. Bir iki dakika ile ölümden döndük. Karayollarından tedbir almasını istiyoruz. Şu anda evin bahçesinde ciddi masrafımız var. En büyük tesellimiz kadın sürücünün kazayı yaralı atlatması, bu bir mucize. Hala olayın şukunu yaşıyoruz dakikalarca ölümden döndük “ dedi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI