Bugun...



Otizm Merkezi kuruluyor

Hayırsever iş insanı Niyazi Mete işbirliği ile Otizm Merkezi kazandırmak için işbirliği protokolü imzalandı. Merkezde otizmli bireyler gün içerisinde gönüllerince vakit geçirebilecekler.

facebook-paylas
Tarih: 01-01-2024 12:42

Otizm Merkezi kuruluyor

Otizmli bireylere tüm hayatları boyunca dünyada kabul gören yöntem ve yoğunlukta eğitim sağlamak, sosyal rehabilitasyon hizmeti vermek, mesleki eğitimle üretime katkıda bulunmalarını sağlamak, toplumla bütünleşerek sosyal kültürel yönlerini geliştirmek ile bakım hizmeti sunmak amacı ile Fethiye Belediyesi ve hayırsever iş insanı Niyazi Mete arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokole göre merkezin yerini ve projesini Fethiye Belediyesi verecek diğer tüm yapımını Niyazi Mete üstlenecek.

Fethiye’de yapılması planlanan Otizm Merkezi işbirliği protokolü imza töreninde konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Sosyal sorumluluk kapsamında bir otizm parkının bu şehre kazandırılması konusunda sözler vermiştik. Bu konu ile ilgili çok güzel çalışmalar yaptık. En iyi projeyi Fethiye’de uygulayabilmek adına ödüllü bir proje ile sizlerin karşısına çıkıyoruz. Bu projenin yeri bizden, proje bizden, diğer tüm kısmını iş adamı Niyazi Mete karşılayacak. Şahsım ve Fethiye Halkı adına Niyazi Bey’e çok teşekkür ediyorum. Daha önce de bir çok noktada Niyazi Mete’nin desteklerini gördük. Burada da bir çok otizmli vatandaşımıza bilimsel konunun uzmanları ile birlikte destek olmak istiyoruz. 41 mahallemizde ki en sade vatandaşımızın çocuğuna kadar bir çok otizmli çocuğumuz var. Umarım onlara açmış olduğumuz bu merkezle destek olabiliriz” dedi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI