Bugun...



Onlarca İngiliz gelin damat adayı İstanköy’de “Düğün organizasyonu Şoku” yaşadı

2023 yılının yaz aylarında bir tatil köyünde düğün organizasyona yapan onlarca İngiliz çiftin, ünlü seyahat acentesi TUI aracılığı rezervasyon yaptırdıkları otelin listeden çıkarılması ve otelin ise rezervasyonları kabul etmemesi üzerine büyük şok yaşadı. Muğla’nın Bodrum ilçesine 7 mil uzaklıktaki İstanköy (Kos) Adası’ndaki ünlü bir tatil köyünde seyahat acentesi TUI aracılığı ile Düğün rezervasyonu yapan onlarca İngiliz gelin ve damadın rezervasyon yaptıkları otelin TUI’nin listesinden çıkması

facebook-paylas
Tarih: 28-12-2022 13:30

Onlarca İngiliz gelin damat adayı İstanköy’de “Düğün organizasyonu Şoku” yaşadı

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPAN İNGİLİZ ÇİFTLERE OTEL ŞOKU

TUI’ye 10 bin Pound ödeyerek rezervasyon yapan 23 yaşındaki  Emily Dabinet Jones, yaklaşık 40 kişilik bir düğün planladıklarını ancak organizasyonun yapılacağı otelin TUI’nin listesinden çıkarıldığını belirterek “Şu anda ne otel yetkililerine nedene TUI yetkililerine ulaşamıyoruz. Organizasyon ile ilgili onlarca çift mağdur durumda kime nasıl müracaat edeceğiz bilemiyoruz, düğün organizasyonlarına şimdiden başlamıştık” dedi. Haber Yunanistan’ın ulusal yayın organlarından www.iefimerida.gr haber sitesinde yer alırken, konu İngiliz medyasında da gündeme geldi.

İstanköy’deki Atlantica Holiday Village Otel’i ile temasa geçtiklerini ancak otel yetkililerinin sadece “TUI ile sözleşmeyi yenilelemedik” demekle yetindiklerini belirttikleri açıklandı.

 

Emily Dabinet Jones ve nişanlısı

 

TUI 7 GÜN İÇERİSİNDE SORUNU ÇÖZECEĞİZ

Bir diğer gelin adayı Katie Cooper, İngiliz gazetesine TUI'nin düğün koordinatörüyle görüştüğünü ancak ondan henüz haber alamadığını söyledi. İngiliz The Sun Gazetesi ise TUI'nin temasa geçtiği tatil şirketi sözcüsünün, düğün düzenleyecek çiftlere  alternatif bir otel önerileceğini veya para iadesi yapılacağını belirterek"Müşteri hizmetleri ekiplerimiz, seçenekleri görüşmek üzere 7 gün içinde doğrudan iletişim halinde olacak" dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI