Bugun...



Okulun bahçesinde silahlı saldırı 1 yaralı, 5 gözaltı

Bodrum’un Yakaköy Mahallesi’ndeki TED Koleji’nin otopark alanında akşam saatlerinde meydana gelen saldırıda bir kişi silahla yaralandı, 5 kişi yakalanarak göz altına alındı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-04-2021 13:06:34 Tarih: 11-04-2021 20:46

Okulun bahçesinde silahlı saldırı 1 yaralı, 5 gözaltı

Bodrum’un Yakaköy Mahallesi’ndeki TED Koleji’nin Bahçesi’ndeki otopark alanında bugün akşam saatlerinde düzenlenen Bodrum Rally Ödül Töreni’nin dağılmasının ardından okulun otoparkından çıkmaya çalışan bir kişinin silahlı saldırıya uğrayarak yaralandığı iddia edildi. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

Yaralı olan şahıs olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis ekiplerinin yaptıkları operasyonlarla kısa sürede olayla ilgisi olduğu düşünülen 3’ü erkek 2’si kadın 5 kişiyi gözaltına altığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken yaralanan kişi ve gözaltına alınanların isimleri açıklanmadı. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili olduğu ve bölgeden kaçtığı saptanan iki aracın arandığı öğrenildi.

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI