Bugun...



Nevruz kutlamalarında terör örgütü lehine slogan attıkları belirtilenler adliyeye sevk edildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan lehine sloganlar attıkları tespit edilen ve gözaltına alınanlardan 6’sı bugün akşam saatlerinde adliyeye sevk edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-04-2022 17:03:34 Tarih: 05-04-2022 16:06

Nevruz kutlamalarında terör örgütü lehine slogan attıkları belirtilenler adliyeye sevk edildi

Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi açık pazaryerinde 6 partinin ortaklaya düzenlediği Nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK ve terör örgütü lideri Abdullah Öcalan lehine slogan attıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda birçok kişinin ev ve işyerinde arama yapıldı.

Bugün yapılan ve halen devam eden operasyonda gözaltına alınanlardan birisi kadın 6’sı akşam saatlerinde Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. HDP Muğla İş Eş başkanı Fulya Erdoğan ile ilçe yöneticileri ve EMEP İl başkanı Nuri Ali Koç’ta adliyeye gelerek bilgi almaya çalıştı.

Fulya Erdoğan yaptığı açıklamada “Kadın arkadaşımızın başında kırmızı, yeşil, sarı renkli bandana olduğu için diğerleride slogan attıkları için gözaltına alınmışlar, propafanda suçundan ifadeleri alındı şimdi adliyeye getirildiler, avukatlarımız süreci yakından takip ediyor. Gözaltına alınanların sayısı çok değil” diye konuştu.

Saat 17.00 itibarıyla, gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 6 kişinin  adli kontrol ile serbest bırakıldığı belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI