Bugun...



Nevruz Kutlamaları bu gün Yalıkavak’ta yapılacak

Bodrum’da Nevruz Kutlamaları’nın 20 Mart Pazar günü (Bugün) saat 12.00’de Yalıkavak Pazaryeri’nde yakılacak ateşle kutlanacağı açıklandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-03-2022 09:29:20 Tarih: 20-03-2022 09:28

Nevruz Kutlamaları bu gün Yalıkavak’ta yapılacak

Bodrum’da bugün toplantı yapan HDP, HDK, Yeşil Sol Parti, EMEP ve Sol Parti’den oluşan Nevruz Komitesi kutlamaların 20 Mart 2022 Pazar Günü (Bugün) saat 12:00’de Yalıkavak Pazaryerinde düzenleneceğini açıkladı.

 

Türkiye ve Orta Doğu’nun en önemli bayramlarından birisi olarak kabul edilen Nevruz Kutlamaları için açıklama yapan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bodrum İlçe Eş Başkanı Zuhal Macit “20 Mart Pazar günü Newroz ‘u Bodrum’da kutlayacağız. HDP olarak daha önce Bodrum’da Newroz ateşini yakmışlığımız vardır. Umudun, direnişin ve barışın ortak dilini kurduğumuz ve birlikte mücadele verdiğimiz ‘Demokrasi Güçleri’ ile beraber kutlayacağız Newroz’u. Bu gün burada Türkiye İşçi Partisi’nden, Emek Partisi’nden, Sol Parti’den, Yeşil Sol Parti’den, Halkların Demokratik Kongresi’nden ve Halkların demokratik Partisi temsilcilerinden yoldaşlarımızla karşınızdayız. Korkmadığımızı, yılmadığımızı, hukuksuzluğa karşı adaletin, inkara karşı hakikatin mücadelesini büyüteceğimizi Bodrum’dan bir kere daha haykırıyoruz ve 20 Mart Pazar günü Yalıkavak pazaryerinde Newroz Ateşini yakmaya davet ediyoruz sizleri…” dedi.

 

HDK Eş Sözcüsü Dilek Gökçin, Emek Partisi Muğla İl Başkanı Nuri Alikoç, Sol Parti Bodrum İlçe Örgütünden Kamer Emültay,  Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muğla İl Eş Başkanı Fulya Erdoğan, Yeşil Sol Parti Muğla Eş Sözcüsü Süreyya Türkoğlu, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Muğla İl Eş Başkanı Nihat Gençosman, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bodrum İlçe Eş Başkanı Mehmet Zahir Yaşar temsilcisi oldukları örgütlerin görüşlerini dile getirerek ‘Demokrasi Güçleri’ olarak Nevruz ateşini yakacaklarını belirttiler.




Editör: Turan Akyüz




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI