Bugun...



Mutlu bir hayat için Motive Ol Motive Et, programı gerçekleştirildi

Mutlu bir hayat için "MOTİVE OL, MOTİVE ET!" konulu program Muğla Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nde Zoom üzerinden online olarak gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 11-01-2021 21:55:10 Tarih: 03-01-2021 21:22

Mutlu bir hayat için Motive Ol Motive Et, programı gerçekleştirildi

Moderatörlüğünü Edibe Yuca'nın yaptığı, konuşmacı olarak Eğitmen/Danışman Hakan Ömer Gider'in konuk olduğu mutlu bir hayat için "MOTİVE OL, MOTİVE ET!" konulu program Zoom üzerinden online olarak Muğla Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik'in katılımıyla gerçekleştirildi. 

 

Muğla Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşların da yoğun katılımı ile gerçekleştirilen programda motivasyonun temel unsurları ve hayatın temel dinamiklari ele alındı.

 

En önemli motivasyon kaynağınının hedef belirleme olduğuna vurgu yapan Muğla Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik "Doğum anından ölüme kadar olan süreçte her daim insanların yanındayız.14 günlük vardiyalı çalışmada arkadaşlarımız çok emek sarfettiler. Şu ana kadar bu süreci sorunsuz bu noktaya kadar getirmiş bulunmaktayız. Hedefimiz özlediğimiz günlere yeniden kavuşmak olmalıdır." dedi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI