Bugun...



Muğla'daki ‘Ormancı’ operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı

Muğla’nın Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü ve Ortaca Orman İşletme Şefliği’de jandarma tarafından sürdürülen, “Rüşvet, zimmet, irtikap ve kötüye kullanma” iddiaları ile yapılan operasyonda, müdürlükteki üst görevliler de dahil olmak üzere 25 kişi gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 29-03-2022 22:54

Muğla'daki ‘Ormancı’ operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerinin sabah saatlerinde Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü ile Ortaca Orman İşletme Şefliği'ne düzenlediği operasyonda gözaltı sayısı 25'e yükseldi.

 

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Operasyonlarda Dalaman Orman İşletme Müdürü Önder M.’nin aralarında bulunduğu, 2 işletme şefi, Dalaman Karacaağaç Kalkınma Kooperatifi Başkanı ve Karacaağaç Mahallesi Muhtarı Vedat K. ile birlikte toplam 25 kişi gözaltına alındı. Ortaca ve Dalaman Orman İlçe Müdürlüklerinde inceleme çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

 

HER YERDE ARAMA YAPILDI

Operasyonlarda gözaltına alınanlar ve orman müdürlüğü ile şefliğinin odalarının yanı sıra, ev ve araçlarında arama yapılırken, sabahın çok erken saatlerinde başlatılan operasyon ve incelemelerin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınacaklarının sayısının artacağı ifade edildi.

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI