Bugun...



Muğla’da yanarak ölen kadının kocası ve 2 akrabası cinayetten gözaltında

Muğla’da evinde çıkan yangında yanarak ölen evli ve üç çocuk annesi Figen Çoban’ın ölümü ile ilgili olarak eşi ve iki akrabasının jandarma tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2023 22:08

Muğla’da yanarak ölen kadının kocası ve 2 akrabası  cinayetten gözaltında

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Yeşilbağcılar Mahallesi’ndeki bir evde 21 Ocak 2023 tarihinde meydana gelen yangında yanarak yaşamını yitiren evli ve üç çocuk annesi 40 yaşındaki Figen Çoban’ın ölümü ile ilgili olarak jandarma güçlerinin bugün akşam saatlerinde eşi 44 yaşındaki Mehmet Çoban kayınbiraderi Süleyman Çoban ve kayınvalidesi Hatice Çoban gözaltına alındı.

Üzerine benzin dökerek kendisini ev ile birlikte yaktığı iddia edilen Figen Çoban’ın ölümünden önce eşi Mehmet Çoban ile birlikte bir mesaj nedeniyle sert tartışma yaşadığı ortaya çıkmıştı. Cinayet şüphesinden yola çıkan jandarma güçlerinin Mehmet Çoban ve üç kişiyi teknik takibe aldığı ve cinayet şüphesi ile gözaltına aldığı belirtildi.

 Yatağan jandarma komutanlığına götürülen 4 kişinin ifadesinin alındıktan sonra “Kasten öldürme” suçlaması ile  adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI